Image Alt

Fito promet

U uvjetima nedostatka sumpora smanjuje se ugradnja dušika u bjelančevine, a može doći i do znatnog povećanja koncentracije nitrata u biljkama, što se nepovoljno odražava na rast i kvalitetu uroda.

Deficit sumpora također utječe na smanjivanje koncentracije klorofila što uvjetuje smanjenu fotosintezu.

FitoHeliosulfre® je tekuće gnojivo na bazi sumpora s poboljšanim karakteristikama djelovanja i dodatkom terpena dobivenog iz bora.

Zahvaljujući svojoj tekućoj formulaciji FitoHeliosulfre je učinkovit i postojan što znatno poboljšava kvalitetu primjene te se zahvaljujući aktivnosti terpena primjenjuje u manjim dozama u odnosu na ostale proizvode na bazi sumpora.

FitoHeliosulfre® se pokazao izuzetno učinkovit u prevenciji i suzbijanju različitih gljivičnih oboljenja poput pepelnice, krastavosti ploda i septorioza, pritom ne stvarajući rezistentnost.

Više o primjenama gnojiva FitoHeliosulfre® na različitim kulturama pročitajte na našim stranicama: http://www.fito-eko.hr/programs/programi/

 

#gnojidba #organskiuzgoj #ekoloskapoljoprivreda #sumpor #terpeni #fertilizer #organicgrowing #sulphur #therpenes #fitoeko