Image Alt

Naša priča

Fitopromet d.o.o. je tvrtka za poljoprivrednu proizvodnju i trgovinu osnovana 1992. god. sa sjedištem u Zagrebu. U tvrtki je zaposleno 35 djelatnika od kojih je 16 dipl. ing. agronomije raznih usmjerenja.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i distribucija sredstava za zaštitu bilja i gnojiva, te vlastita proizvodnja voćnog sadnog materijala. Svoje poslovanje usmjerava na razvoj vlastitih proizvoda, kao i proizvoda namijenjenih za primjenu u ekološkoj proizvodnji.

 

 

Po čemu je ipak jedinstvena tvrtka na tržištu?

Direktni kontakt s poljoprivrednim proizvođačima, obilazak poljoprivrednih imanja, ponuda i dostava visoko kvalitetnih proizvoda, davanje stručnih savjeta i preporuka za njihovu primjenu, pravovremeno informiranje o novitetima na tržištu, stalne kontrole proizvodnje, otkup proizvoda, jednom riječju, pružanje kompletne usluge svima koji se proizvodnjom bave profesionalno kao i onima koji proizvode za vlastite potrebe (hobistima).

Kao posebnost može se ipak izdvojiti sastavljanje godišnjih programa tretiranja zaštitnim sredstvima i folijarnim gnojivima, te ukupni konzalting u zaštiti bilja.

Osim direktnog kontakta, korisnici mogu dobiti informacije o proizvodima i uslugama ili postaviti pitanja iz područja zaštite bilja i gnojidbe putem internet stranica tvrtke i facebook stranice.

Brojni i zadovoljni korisnici naših usluga dokaz su svega navedenog, ali prije svega predanog rada, uloženog truda, velikog znanja i poslovne kreativnosti vlasnika i svih ostalih djelatnika.

 

Strategija poslovanja

Uspjeti u poslovnim nastojanjima, zadržati poziciju na tržištu, razvijati se prilagođavajući stalnim promjenama, a prije svega biti prepoznatljivi po načinu rada te korektnom i profesionalnom odnosu prema svim poslovnim partnerima.

Maloprodajni centri

Poljoprivredne ljekarne svakako imaju svoju budućnost, ali uz neminovne promjene u načinu i organizaciji rada. Naša vizija je promijeniti ulogu poljoprivredne ljekarne kao klasične maloprodaje proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, vrt i okućnicu u specijalizirane prodavaonice-centre u kojima će krajnji korisnici dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu: od stručnih savjeta, ponude visoko kvalitetnih proizvoda, kao i proizvoda za primjenu u ekološkoj proizvodnji, edukativnih radionica, dostupnosti promotivnih materijala, pružanja informacija o novitetima na tržištu, pružanja usluga analize biljnog materijala, pa sve do obilaska imanja i dostave proizvoda.

Marketing

Trudimo se napraviti iskorak u odnosu korisnik usluge-pružatelj usluge aktivnim učešćem korisnika u kreiranju naše poslovne politike i njihovim uvažavanjem kao ključnog suradnika u svemu što radimo. Uvjereni smo da je ovakav pristup i interaktivan način komunikacije s krajnjim korisnicima pravi put kojim ćemo zadobiti njihovo povjerenje i uspostaviti dugoročnu suradnju i zadovoljstvo postignutim. S obzirom da je naše poslovanje usko povezano s poslovanjem korisnika naših proizvoda i usluga, kao i stanjem gospodarstva općenito, neminovno je stalno praćenje tržišta u svim segmentima. Zadržati poziciju na tržištu i razvijati se prilagođavajući stalnim promjenama, a prije svega biti prepoznatljivi po načinu rada te korektnom i profesionalnom odnosu prema svim poslovnim partnerima naša je nit vodilja.

Fito promet, uvoznik i distributer

Fitopromet d.o.o. je distributer sredstva za zaštitu bilja tvrtki Adama-Makhteshim, Agria, Taminco BVBA, Gowan Crop Protection, Oro Agri, Fine Agrochemicals, Sumi agro, Probelte, Lainco i distribuciju gnojiva poznatih tvrtki IMG, Proteo, S.I.C.IT, Macasa, Servalesa, Yara, Omex.


Zadovoljstvo kupaca je naša nagrada!

Od samog početka poslovanja djelatnost tvrtke usmjerena je na poljoprivredne proizvođače, posebice vinogradare i voćare. Od tada pa sve do danas, primarni cilj je ostao nepromijenjen-stručno savjetovanje pri izboru i primjeni sredstava za zaštitu bilja i gnojiva.

NAŠ TIM

Tim stručnjaka dostupan u svakom trenutku

Marijan Mikec, dipl. ing. agr.

voditelj prodaje i voditelj ispitne stanice
M: 091 131 4062
E: mikec@fitopromet.hr
T: 01 6531 800

Marijan Indir, komercijalist

prodajni savjetnik
Koprivničko-križevačka, Međimurska, Varaždinska, Bjelovarsko-bilogorska
M: 091 344 1246
E: marijan.indir@fitopromet.hr

ZVONARIC_

Dario Zvonarić, dipl. ing. agr.

prodajni savjetnik
Osječko baranjska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska županija
M: 091 344 1244
E: dario.zvonaric@fitopromet.hr

Mladen Vukušić, dipl. oec.

prodajni savjetnik
Osječko baranjska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska županija
M: 091 632 3143
E: mladen.vukusic@fitopromet.hr

Dragan Peraić, ing. preh. teh.

prodajni savjetnik
Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Dubrovačko-neretvanska
M: 091 603 1091
E: dragan.peraic@fitopromet.hr

Mihovil Stanišić, dipl. ing. agr.

prodajni savjetnik
Karlovačka županija
M: 098 442 284
E: mih.stanisic@fitopromet.hr

Filip Orbanić, bacc. ing. agr.

prodajni savjetnik
Istarska, Primorsko-goranska, Ličko-senjska
M: 099 801 4371
E: filip.orbanic@fitopromet.hr

Božo Kvesić, dipl. ing. agr

prodajni savjetnik za ratarstvo
M: 098 295 715
E: bozo.kvesic@fitopromet.hr

Kontaktirajte nas:

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja za nas slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.