Naša priča

Fitopromet d.o.o. je tvrtka za poljoprivrednu proizvodnju i trgovinu osnovana 1992. god. sa sjedištem u Zagrebu. 

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i distribucija sredstava za zaštitu bilja i gnojiva, te vlastita proizvodnja voćnog sadnog materijala. Svoje poslovanje usmjerava na razvoj vlastitih proizvoda, kao i proizvoda namijenjenih za primjenu u ekološkoj proizvodnji.

 

 

Po čemu je ipak jedinstvena tvrtka na tržištu?

Direktni kontakt s poljoprivrednim proizvođačima, obilazak poljoprivrednih imanja, ponuda i dostava visoko kvalitetnih proizvoda, davanje stručnih savjeta i preporuka za njihovu primjenu, pravovremeno informiranje o novitetima na tržištu, stalne kontrole proizvodnje, otkup proizvoda, jednom riječju, pružanje kompletne usluge svima koji se proizvodnjom bave profesionalno kao i onima koji proizvode za vlastite potrebe (hobistima).

Kao posebnost može se ipak izdvojiti sastavljanje godišnjih programa tretiranja zaštitnim sredstvima i folijarnim gnojivima, te ukupni konzalting u zaštiti bilja.

Osim direktnog kontakta, korisnici mogu dobiti informacije o proizvodima i uslugama ili postaviti pitanja iz područja zaštite bilja i gnojidbe putem internet stranica tvrtke i facebook stranice.

Brojni i zadovoljni korisnici naših usluga dokaz su svega navedenog, ali prije svega predanog rada, uloženog truda, velikog znanja i poslovne kreativnosti vlasnika i svih ostalih djelatnika.

 

Strategija poslovanja

Uspjeti u poslovnim nastojanjima, zadržati poziciju na tržištu, razvijati se prilagođavajući stalnim promjenama, a prije svega biti prepoznatljivi po načinu rada te korektnom i profesionalnom odnosu prema svim poslovnim partnerima.

Maloprodajni centri

Poljoprivredne ljekarne svakako imaju svoju budućnost, ali uz neminovne promjene u načinu i organizaciji rada. Naša vizija je promijeniti ulogu poljoprivredne ljekarne kao klasične maloprodaje proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, vrt i okućnicu u specijalizirane prodavaonice-centre u kojima će krajnji korisnici dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu: od stručnih savjeta, ponude visoko kvalitetnih proizvoda, kao i proizvoda za primjenu u ekološkoj proizvodnji, edukativnih radionica, dostupnosti promotivnih materijala, pružanja informacija o novitetima na tržištu, pružanja usluga analize biljnog materijala, pa sve do obilaska imanja i dostave proizvoda.

Marketing

Trudimo se napraviti iskorak u odnosu korisnik usluge-pružatelj usluge aktivnim učešćem korisnika u kreiranju naše poslovne politike i njihovim uvažavanjem kao ključnog suradnika u svemu što radimo. Uvjereni smo da je ovakav pristup i interaktivan način komunikacije s krajnjim korisnicima pravi put kojim ćemo zadobiti njihovo povjerenje i uspostaviti dugoročnu suradnju i zadovoljstvo postignutim. S obzirom da je naše poslovanje usko povezano s poslovanjem korisnika naših proizvoda i usluga, kao i stanjem gospodarstva općenito, neminovno je stalno praćenje tržišta u svim segmentima. Zadržati poziciju na tržištu i razvijati se prilagođavajući stalnim promjenama, a prije svega biti prepoznatljivi po načinu rada te korektnom i profesionalnom odnosu prema svim poslovnim partnerima naša je nit vodilja.

Fito promet, uvoznik i distributer

Fitopromet d.o.o. je distributer sredstva za zaštitu bilja tvrtki Adama-Makhteshim, Agria, Taminco BVBA, Gowan Crop Protection, Oro Agri, Fine Agrochemicals, Sumi agro, Probelte, Laincoi distribuciju gnojiva poznatih tvrtki IMG, Proteo, S.I.C.IT, Macasa, Servalesa, Yara, Omex.

Zadovoljstvo kupaca je naša nagrada!

Od samog početka poslovanja djelatnost tvrtke usmjerena je na poljoprivredne proizvođače, posebice vinogradare i voćare. Od tada pa sve do danas, primarni cilj je ostao nepromijenjen-stručno savjetovanje pri izboru i primjeni sredstava za zaštitu bilja i gnojiva.

Kontaktirajte nas:

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja za nas slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.